lørdag den 25. januar 2014

Lidt relevant erhvervserfaring.


Allerede inden, jeg blev færdiguddannet som grafisk designer i 1986, havde jeg en gæstelærertjans på Kolding Højskole, hvor jeg vikarierede i Billedkunst.
Straks jeg flyttede til Odense efter endt uddannelse, kom jeg på nogle tegnebureu'er og underviste desuden på en Kunstskole om aftenen. Jeg blev også ansat i skiltevirksomheden Scanskilte, mens jeg boede i Odense, og jeg begyndte at skrive for Kunstavisen. Ja, jeg blev lokalredaktør i en årrække.

I 1996 flyttede jeg til Sønderborg hvor jeg bl.a. både underviste i tegning og design på teknisk skole; EUC Syd - startede og underviste på en Kunstskole for Børn, holdt weekendkurser for psykisk handicappede i Nordborg, gæsteunderviste på Sønderborg Højskole (Højskolen Strand) og var leder af Kreativ linie på Sønderborg Produktionshøjskole i næsten 10 år. Her underviste jeg desuden i valgfagene tegning og design, var uddannelsvejleder, pr.ansvarlig, afholdt foredrag, sad i bestyrelsen m.m.

I 2005 blev jeg højskolelærer på Andebølle Ungdomshøjskole på Fyn. her underviste jeg i billedkunst, yoga og kommunikation.

Ind imellem alt dette, har jeg haft udstillinger og løse design og illustrationsopgaver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.